please wait, site is loading

Despre mine

Am inceput sa studiez vioara la 7 ani. Profesorul meu m-a invatat sa iubesc acest instrument iar acum vioara face parte din mine, din viata mea. Am terminat Universitatea de Muzica din Bucuresti iar in ultimii ani de liceu am inceput viata pe alt fel de scene, in afara de cele pentru concertele clasice, fiind membra fondatoarea a cvartetului Amadeus. Alaturi de colegele mele, am creat un nou curent muzical si timp de 13 ani am concertat in numeroase tari din Europa, Asia si Africa.

In 15 ani pe scena mi-am imbogatit repertoriul, ajungand astfel sa adaptez playlist-ul in functie de evenimentul la care cant: petreceri private, lansari de produse (masini, bijuterii, reviste, cosmetice, etc), petreceri de firma, petreceri aniversare, evenimente mondene, deschideri de localuri, prezentari de moda, petreceri tematice, concerte in aer liber, zilele orasului, petreceri in cluburi alaturi de Dj, baluri de boboci, nunti. Playlist-ul meu include prelucrari de muzica clasica, ever-green-uri adaptate pentru vioara, caffe-concert, muzica de petrecere, de club, muzica romaneasca.

Din 2014 sunt Alexandra Violin, iar in curand am lansat primul meu videoclip din cariera solo, Toamna-prelucrare dupa Vivaldi. Tot in 2014 am fost desemnata Ambasadoare a Dinner In The Sky Romania, unde am participat la evenimente unice in lume, cantand pe platforma suspendata la 50 de metri deasupra solului.

.

Alexandra6